BMW Seria7 Facelift

BMW Seria7 Facelift

09.01.2019 0

Tendința de design a grilajului mare al BMW nu arată semne de încetinire. După ce au dezvăluit X7 și ultimul X5 cu grila din față în mod considerabil mare, anul trecut, seria 7 "LCI" (Life Cycle Impulse)a fost scursă în imagini configuratoare care arată un aranjament similar.
Grilele arata ca au aceeasi dimensiune ca si X7-urile, dar pe cadrul inferior al lui 7er dau o estetica pe care o poti descrie ca fiind "puternica". Subtil nu este.
Dacă vă puteți împiedica ochii de acele găuri mari, gâfâitoare din față pentru o clipă, există multe alte schimbări. Există faruri noi, o bara de protecție remodelată - cu o versiune de ventilație pentru modelele M Sport-spec și noi grilaje laterale, care sunt acum aproape în poziție verticală, mai degrabă decât în direcția în diagonală ca înainte.

În partea din spate, veți găsi noi clustere luminoase care sunt îmbinate perfect cu o bară de lumină care se întinde peste plăcuța de înmatriculare. Ca si in fata, exista o noua bara de protectie.

Gama de motoare ar trebui să pară destul de familiară, deși ar trebui să existe îmbunătățiri ale puterii și eficienței în întreaga gamă. Da, asta înseamnă o versiune și mai puternică a lui M760Li alimentat de V12.

Comentarii Facebook