Brabus transformă noul Mercedes G500 într-un SUV monstru de 500 de cai putere

Brabus transformă noul Mercedes G500 într-un SUV monstru de 500 de cai putere

16.08.2018 0

Noul Mercedes G-Class a făcut în sfârșit debutul său la începutul acestui an, și asta a fost doar un impuls pentru renumitul tuner german Brabus să îmbunătățească imaginea off-roaderului, pentru a o face mai brutală. Noul pachet de tuning al companiei adaugă un cuplu suplimentar de 78 CP și un cuplu de 74 lb-ft, generând o putere totală de până la 500 CP la 5,600 rpm și un cuplu monumental cuprins între 2,250 și 4,250 rpm.

Acest impuls de putere permite SUV-ul să accelereze de la 0-62 km / h în doar 5,7 secunde înainte de a atinge o viteză maximă limitată electronic de 130 mph. Toată această putere este transmisă prin transmisia automată cu nouă trepte a lui G500, sau transmisiile pot fi acționate manual folosind schimbătorii de viteze din aluminiu Brabus de pe volan.

Pe lângă modificarea sistemului de propulsie, Mercedes G500, echipat cu Brabus, oferă o serie de îmbunătățiri vizuale. Clienții pot alege dintr-o gamă largă de jante din aliaj Monoblock proiectate special pentru noua clasă G, variind de la 20 la 23 de inch. Cele mai mari roți sunt pe pneuri de 305/35 R23. Adăugarea la aspectul impresionant al SUV-ului este o nouă capotă din fibră de carbon, o grila personalizată, lămpi cu LED-uri montate pe acoperiș și un spoiler integrat care reduce ridicarea pe puntea din față la viteze mari, îmbunătățind în același timp stabilitatea manevrabilității.

Pentru un cost suplimentar, clienții pot adăuga un sistem de evacuare sport din oțel inoxidabil cu clapete controlate în mod activ și două țevi de evacuare cromate care ies pe fiecare parte, proiectate special pentru noul Mercedes G 500. 

Comentarii Facebook