Noul BMW Seria 7 2020: evoluția designului unui sedan mare

Noul BMW Seria 7 2020: evoluția designului unui sedan mare

18.01.2019 0

Noul BMW Seria 7 nu este doar un sedan de lux. Acum, aceasta este o masina care, de asemenea, pare destul de neobisnuita.

S-ar putea să fi observat că, aparent, acum noul BMW Seria 7 va arăta mai extravagant ca niciodată datorită unei grile mari de radiatoare și farurilor disproporționat de înguste. 

BMW E23 (1977-1986)

Primul BMW Seria 7 a fost în multe privințe o mașină revoluționară pentru companie. A apărut sistemul ABS, computerul de bord și controlul climatizării. Desigur, această față va fi aproape întotdeauna în memoria entuziaștilor. Chiar și după o actualizare destul de curată, după care farurile și "nările" de marcă au crescut ușor.

 

BMW E32 (1986-1994)

A doua generație a sedanului mare a fost mai modernă și sa dovedit a fi o mașină și mai tehnologică. Printre inovații - farurile de xenon și după facelift schimbările au fost bara de protecție, o nouă capotă și altă grilă.

BMW E38 (1994-2001)

Sistemul de navigație, televizorul și chiar motorul diesel sunt caracteristici noi pe care a treia generație din seria 7 le-a introdus în gama sa. Din punct de vedere al designului, totul a decurs calm. Și asta este bine. Același lucru este valabil și pentru facelift, care a fost foarte modificată ușor. Este ciudat cum mărit nici un detaliu...

BMW E65 (2001-2008)

În generația următoare, cel mai mare sedan BMW a surprins pe toată lumea. Nu numai pentru manufacturabilitatea sa, ci și pentru un design extrem de neobișnuit. Este minunat ca restyling-ul nu a durat mult, iar masina dupa facelift, chiar daca e in aceeași caroserie, dar cu bara de protectie noua, optică nouă si grila diferită arată mult mai bine.

BMW F01 (2008-2015)

Cea de-a cincea generație, după cum puteți vedea, citează cu mare atenție tehnicile BMW E65 (desigur, cea care a trecut prin restyle). Interesant este faptul că a cincea generație de actualizare nu a prezentat schimbări fundamentale. Chiar și forma optică și grilele au rămas aceeași. Poate e și bine.

BMW G11 (2015-prezent)

Această serie a șaptea pare foarte echilibrată și chiar indică designul strămoșilor săi, de exemplu BMW E32 (a doua generație). Cu toate acestea, compania și-a amintit că pot schimba proporțiile și pot mări obiectele. Prin urmare, un model restyling este pregătit pentru debut, care va avea o grilă cu adevărat gigantică. Pentru astfel de modificări, noua bara de protecție nu poate fi trecută cu vederea ...

 

Facebook Comments