Noul BMW X8 G09: primele imagini

Noul BMW X8 G09: primele imagini

16.12.2018 0

Recent, a devenit cunoscut faptul că marca bavareză poate pregăti un nou crossover cu indicele X8, care va deveni modelul emblematic al mărcii.

Astăzi, crossoverul cel mai mare și mai scump din gama BMW este X7-ul cu șapte locuri, prezentat doar cu câteva luni în urmă. Cu toate acestea, extinderea gamei de modele nu poate fi limitată la acest lucru și va apărea X8 mai scump și mai luxos. Chiar și indicele de producție cunoscut al crossover este deja cunoscut - G09. O astfel de mașină poate umple "slotul" dintre modelul X7 și cel mai scump crossover din lume - Rolls-Royce Cullinan. În același timp, judecând după informațiile disponibile, X8 nu va deveni doar o versiune Coupe a "X-al șaptelea", după cum mulți ar putea crede.

Noul crossover este planificat de a fi cu 4 locuri, iar accentul principal va fi acordat confortului și spațiului pentru pasagerii din spate - de aceea nu se potrivește cu acoperișul "așternut", cum ar fi X4 și X6. Astfel, profilul poate arata mai mult ca un sedan. Apropo, modelul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury conceptual, prezentat la Salonul Auto de la Beijing in aceasta primavara, a fost realizat in acest stil - versiunea sa de productie ar putea deveni un concurent direct pentru X8.

 

Facebook Comments