SAB - Spring Edition & Street Food Park 2018 incepe joi, la Romexpo

SAB - Spring Edition & Street Food Park 2018 incepe joi, la Romexpo

Brasov
23.07.2018

Joi, 10 mai 2018, isi deschide portile cel mai interesant si spectaculos eveniment auto al verii, SAB Spring Edition care se va desfasura la Romexpo. Vizitatorii pot admira aici ultimele modele auto, dar si demonstratii de drift, moto stunt si o intreaga alee de Street Food.

Cele mai interesante modele şi oferte din domeniul auto, 4x4, eco și sport

La SAB – SPRING EDITION puteți vedea cele mai interesante modele și oferte din domeniul auto, 4x4, eco și sport de la Alfa Romeo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Toyota, Volvo.
În cadrul acestei ediții gama de autovehicule electrice şi hybride va fi puternic reprezentată de către importatorii și dealerii prezenți.
Țiriac Auto este prezent la ediția din acest an a Salonului Auto Bucureşti – Spring Edition cu o gama atractivă de automobile, precum și cu oferte speciale pentru publicul participant la eveniment, atât pentru automobilele noi și modelele din portofoliul Țiriac Automobile, cât și pentru zona de service și piese.

 

La standul importatorului Țiriac Auto publicul va putea vedea modelele tuturor mărcilor auto din portofoliul companiei - Ford, Hyundai, Jaguar, Land-Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi – alături de o gamă variată de accesorii. Mai mult, vor fi expuse și automobile cu propulsie electrică sau hibridă, precum: Ford Mondeo, Vignale Hybrid, Mercedes-Benz B Electric și Mercedes-Benz GLE Hybrid.
În perioada 10 - 13 mai, distribuitorul autorizat Auto Perugia va fi prezent la Salonul Auto Bucureşti – Spring Edition cu modele 4x4 și sport, expuse pe o suprafața de 500 mp2. Importatorul va expune mărcile Alfa Romeo, Jeep, Fiat și Fiat Professional. Printre modele anunțate sunt Jeep® Grand Cherokee Trailhawk, Jeep Renegade, Alfa Romeo Stelvio și Fiat 500 – 60 anniversary.

Primus Auto va expune la SAB - Spring Edition numeroase modele, dintre care putem enumera XC40, maşina anului 2018 în Europa, cât şi XC60 maşina anului în lume, premiu decernat la Salonul Auto de la New York, cât şi la alte evenimente auto, V40, XC90, V90CC şi S90.

Other events