Iată primul aspect al noului BMW Z4 în interior și în exterior

Iată primul aspect al noului BMW Z4 în interior și în exterior

16.08.2018 0

La începutul acestei săptămâni, câteva imagini ale noului BMW Z4 au fost găsite pe internet. Imaginile au arătat doar profilul din față, lateral și din spate al mașinii, dar nu ne-au arătat cum arata interiorul. CarScoops a reușit să obțină și mai multe fotografii ale mașinii, care ne oferă o privire detaliată asupra mașinii, atât în interior cât și în exterior. Acestea par a fi fotografii oficiale de la BMW (deși puțin cam neclare), pe care probabil vom vedea din nou în rezoluție mai mare pe 23 august când mașina va fi dezvăluită oficial.

În imagini se arată un Z4 M40i, care probabil va avea un motor 3.0 litri twin-turbo inline-six cu o putere de 380 de cai putere.  Datorită acestor imagini, știm în sfârșit cum va arăta interiorul mașinii.

Consola centrală are, de asemenea, o zonă de depozitare mică, cu un încărcător fără fir și porturi USB, iar BMW a decis să păstreze cele opt butoane de presetare radio de pe liniuță. În clusterul de ecartament, BMW a înlocuit manometrele tradiționale cu un cluster digital cum este cel din noua Seria 8. Din această mică viziune, începem să ne placă noul Z4 și așteptăm cu nerăbdare să fie dezvăluit complet.

Autor: Christian Popa

Comentarii Facebook