A devenit cunoscută soarta celor 11 BMW E34 abandonate fără kilometraj

A devenit cunoscută soarta celor 11 BMW E34 abandonate fără kilometraj

11.01.2019 0

Începutul noului an a fost marcat în lumea automobilelor prin o știre zgomotoasă: într-unul dintre orașele bulgare într-un depozit abandonat, a fost găsit un depozit plin în cantitate de 11 BMW E34 cu 0 la bord. Mulți se întrebau: de unde vin aceste mașini? Și care a fost soarta lor? Răspunsurile au fost foarte rare până în prezent, dar clubul local BMW a aflat totul.

După cum sa dovedit, toate aceste serii BMW 5 au fost cumpărate de un antreprenor bulgar, și nu de un rentacar în faliment sau de un minister de externe pentru delegații străine, după cum se presupunea. Omul de afaceri a vrut să facă bani pe mașini, dar la un moment dat totul a mers prost în conformitate cu planul ...

În general, el nu a achiziționat 11, dar mai mult de 186 de mașini. Toate au venit din Spania de la distribuitorul oficial BMW. Antreprenorul a reușit să procure mașinile la o reducere considerabilă și s-a planificat să facă bani buni pe ele în Bulgaria. Dar atunci a apărut guvernul, care a introdus în mod neașteptat o taxă suplimentară asupra importurilor auto. Ca rezultat, mașinile au crescut în preț cu 20% și au devenit neinteresante potențialilor cumpărători.

Mașinile se vindeau foarte slab, iar antreprenorul abia a putut să obțină un profit. Au fost vândute doar 175 de exemplare, dar gândiți-vă: ultimul dintre ele a plecat abia în 2016!

Acum, automobilele vor fi scoase la licitație la aproximativ 15.000 de euro fiecare, dar șeful clubului BMW din Bulgaria, Milen Milanov, se îndoiește că li se vor da astfel de bani: în primul rând, aceste E34 nu sunt niciodată modele rare (modificări 520i și 525i) și, în al doilea rând, și deși nu au km la bord, starea lor este departe de a fi ideală. O inspecție detaliată a arătat că unele dintre mașini aveau o acoperire deteriorată a corpului, altele au noduri de rugină, iar altele nu aveau unele componente (se pare că au fost folosite ca donatori).

Комментарии Facebook