Mașina cu puterea de 133 000 cai putere pusă în vânzare

Mașina cu puterea de 133 000 cai putere pusă în vânzare

13.12.2018 0

Vehicul supersonic din proiectul Bloodhound SSC poate fi achiziționat la prețul unui nou automobil sportiv Ferrari 812 Superfast
Reamintim că un proiect ambițios de a crea această mașină a început acum nouă ani. Dezvoltatorii au planificat să depășească recordul mondial de viteză, accelerând până la 1609 km / h. Cu toate acestea, în cadrul ultimului test, care a avut loc anul trecut, Bloodhound SSC a reușit să preia bara la 200 de mile pe oră sau la 321 km / h.
Problemele legate de proiect au devenit cunoscute în această toamnă. Producătorul a anunțat dificultăți financiare datorate faptului că societatea nu mai putea să-și îndeplinească obligațiile financiare. La începutul lunii decembrie, proiectul de mașini supersonice Bloodhound a fost închis oficial.
Masina Bloodhound SSC implică echiparea unei centrale electrice hibride, care include un motor cu reacție Rolls-Royce EJ200 de la luptătorul Typhoon și un Jaguar cu o putere de 550 de cai putere. Puterea agregată a unității este de 133.151 CP.

Комментарии Facebook