Un german a modificat BMW M5 e39 într-un e60

Un german a modificat BMW M5 e39 într-un e60

15.07.2018 0

Acest BMW M5, puternic modificat, a fost o mașină minunată, dar apoi cineva a încercat să facă să pară un E60 și totul a mers prost ...

Dacă utilizați un telefon chiar acum și nu puteți vedea imediat ce este în neregulă cu această imagine, vă uitați la un E39 BMW M5 care a fost îmbrăcat până să pară un E60.

Am gasit acest anunț pe eBay Germania. Sinceri să fim, modificația din partea din față este destul de convingătoare. Pare destul de bine, datorită fustei din față  și a unor arcuri care se înfășoară strâns în jurul roților imense de tip five-twin-spoke, luate de pe un M6. Dar apoi, privind din alte unghiuri, puteți vedea că în mod sigur nu este ceva corect în ceea ce privește arcurile roților din spate.

Prima întrebare pe care trebuie să o punem este: de ce? E39 este o mașină fermecătoare, rapidă, nemaivorbind de faptul că este frumoasă.
Modificarea acestui model în caroseria în stil E60, cu rezultate atât de amestecate, pare a fi un joc pierdut. Și care e cel mai rău lucru aici ? - Se pare că costul modificărilor ar ajunge aproximativ la 25,000 EURO

Motorul stock V8 de 394 CP al acestui E39 a fost modificat la aproximativ 435 CP, spune vânzătorul, iar suspensia de 6 000 € Airride oferă o înălțime reglabilă și toată documentația mașinei este prezentă și corectă ce demonstrează că mașina are 136,500km la bord.
 

Autor: Christian Popa

Comentarii Facebook