VW Minivan cu motor de Porsche 911 Turbo - Probabil cea mai tare masina de familie !

VW Minivan cu motor de Porsche 911 Turbo - Probabil cea mai tare masina de familie !

24.12.2018 0

Deci, acum aveți copii. Și visul de a deține un Porsche în locul unui minivan de familie este pierdut pentru totdeauna? Nu renunță niciodată sau, mai degrabă, nu vă opriți niciodată să spuneți soției dvs. cât de mult are familia nevoie de un vehicul de 500 de cai putere (373 kilowați). Din fericire, există un vehicul care satisface atât cerințele dvs., cât și cerințele soției dvs.

Acesta provine din Germania și este creat de compania TH tuning de automobile din Berlin. Minivan-ul pe care îl vedeți în galeria de mai jos este numită TH2.997 și se bazează pe un Volkswagen T5 Multivan. Numele său spune foarte mult - utilizează sistemul de propulsie al unui 997 Porsche 911 Turbo, ceea ce înseamnă că un turbo de 3,6 litri inline-șase se află pe axul spate al minivanului.

Acest BUS nebun Porsche este acum de vânzare. Dar înainte de a intra în detalii cu privire la prețul său, să vă oferim câteva informații tehnice. În prezent, transportatorul de persoane are o putere de 580 CP (432 kW) datorită turbinelor 911 GT2, dar tunerii spun că pot fi modernizați pentru a oferi până la 800 CP (597 kW). Va trebui să întrebi pe soția ta mai întâi.

Puterea în acest T5 Multivan este canalizată de la motor printr-o cutie de viteze manuală cu șase trepte la roțile din spate. TH Automobile spune că poate construi un model cu tracțiune integrală, dar trebuie să fie cumpărat nou.

Probabil caracteristica noastră preferată este interiorul, care este un amestec de bord original al vagonului și componente ale autoturismului donator 911, inclusiv volanul, scaunele din față, mai multe butoane de pe consola centrală și (acest lucru este minunat!) Instrumentul cluster care se potrivește perfect în designul general. Nu ne putem imagina decât cantitatea de muncă depusă în salon.

Și acum despre preț. Vânzătorul spune că vehiculul costă mai mult de 250.000 de euro pentru a construi și acum vrea nu mai puțin de 139.800 de euro, ceea ce reprezintă aproximativ 160.000 de dolari la cursurile de schimb actuale. Noroc la negociere cu soția ta!

Comentarii Facebook